Onze
prijzen

Dalende prijzen
bij meerdere appartementen

 

Een ongedierteprobleem?
Pest control ?

Neem contact met ons op voor een gratis en gedetailleerde offerte! Laten we samen de kosten van de interventie evalueren.

Knaagdierbestrijding

Individuen

Prijs voor 1 appartement

Prijs voor huis op aanvraag

Brusselvanaf 90€
Randvanaf 95€
Waals/Vlaams-Brabantvanaf 100€
Henegouwen / Antwerpen / Namenvanaf 120€
Luikvanaf 130€

Kakkerlakken
Insectenbestrijding
Cockroaches

Individuen

Prijs voor 1 appartement

Prijs voor huis op aanvraag

Brusselvanaf 90€
Randvanaf 95€
Waals/Vlaams-Brabantvanaf 100€
Henegouwen / Antwerpen / Namenvanaf 120€
Luikvanaf 130€

Bedwantsen
Bedbugs

Individuen

Prijs voor 25m²

Gratis offerte

Brusselvanaf 180€
Randvanaf 180€
Waals/Vlaams-Brabantvanaf 180€
Henegouwen / Antwerpen / Namenvanaf 180€
Luikvanaf 180€

Professionals
vanaf 120€ BTW

Waarom ongediertebestrijding belangrijk is voor uw huis of bedrijf

Niemand vindt het leuk om met ongedierte om te gaan. Ze zijn griezelig, ze zijn griezelig en ze lijken altijd op het slechtst mogelijke moment te verschijnen. Maar hoezeer we ze ook haten, de waarheid is dat ongedierte deel uitmaakt van het leven. Of het nu gaat om ratten op zolder of kakkerlakken in uw keuken, iedere huis- of bedrijfseigenaar krijgt vroeg of laat te maken met ongedierte.

Omgaan met ongedierte kan vervelend zijn, maar het is belangrijk om te onthouden dat ongedierte ook een ernstige bedreiging kan vormen voor uw gezondheid en veiligheid. Ratten en muizen kunnen bijvoorbeeld ziekten overdragen die op mensen kunnen worden overgedragen, terwijl kakkerlakken bij sommige gevoelige mensen astma-aanvallen kunnen veroorzaken. Daarom is het zo belangrijk dat u ons ongediertebestrijdingsbedrijf belt zodra u tekenen van een plaag opmerkt

Ons ongediertebestrijdingsbedrijf is in staat om snel en efficiënt ongedierte te bestrijden dat zich in uw woning of bedrijf heeft gevestigd. Daarnaast kan zij u ook advies geven over hoe u toekomstige besmettingen kunt voorkomen. Ongediertebestrijding is een belangrijk onderdeel van de verantwoordelijkheid van huis- en bedrijfseigenaren, dus wacht niet tot het te laat is om ongedierte nuisibles-out.be.

De gevaren van doe-het-zelf ongediertebestrijding

Hoewel het verleidelijk kan zijn om zelf met ongedierte om te gaan, is het belangrijk om te onthouden dat dit over het algemeen geen goed idee is. Ten eerste zijn de meeste zelfzorgproducten voor ongediertebestrijding niet zo effectief als producten die door professionele verdelgers worden gebruikt. Zelfs als u er zelf in slaagt om van het ongedierte af te komen, is de kans groot dat het terugkomt als u de onderliggende problemen niet aanpakt waardoor het ongedierte uw huis of bedrijf binnenkwam.

Als u probeert geld te besparen door zelf ongediertebestrijding uit te voeren, kan dit u op de lange termijn uiteindelijk meer kosten, zowel in termen van tijd als geld. Het is altijd het beste om ongediertebestrijding over te laten aan professionals die weten hoe ze het moeten doen. In de meeste gevallen is de gemoedsrust die u krijgt als u weet dat uw huis of bedrijf vrij is van ongedierte, de kosten waard van het inhuren van een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf.

Zorg ervoor dat ongedierte uw huis of bedrijf niet overneemt

Bel vandaag nog nuisibles-out, een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in Brussel! Als je het zelf probeert te doen, is het meestal de geïnvesteerde tijd en geld niet waard, en het kan zelfs gevaarlijk zijn als je niet oppast. Een goed ongediertebestrijdingsbedrijf zal snel en efficiënt de huidige plaag bestrijden en u advies geven over hoe u toekomstige problemen kunt voorkomen. Wacht niet tot het te laat is: bel vandaag nog een professional!

Nuisibles-out

knaagdiercontrole - ratten

knaagdiercontrole - muizen

Desinfectie - Kakkerlakken

Desinfectie - bedwantsen

vlooienbesmetting hond poesje kat puppy brussel

Desinfectie - vlooien